Начало Бокс Обрат: Абнер Марес се контузи и няма да има битка

Обрат: Абнер Марес се контузи и няма да има битка

Обрат: Абнер Марес се контузи и няма да има битка
0

Световният шампион в три категории Абнер Марес е получил травма по време на тренировка. Боксьорът официално няма да се бие с Джервонта Дейвис на 9-ти февруари, съобщава „ESPN“.

Мачът им бе планиран за главна битка на гала вечер в Калифорния.

Очаква се в близките часове да бъде обявено името на боеца, който ще замести Марес (31-3-1).

Дейвис (20-0, 19 нокаута) е световният шампион на WBA (Super) в категория перо. Преди време скандализира по време на пиянска вечер и беше арестуван. 23-годишният боксьор изхарчил близо 10 000 долара в бар във Вашингтон, след което влязъл в спор с друг клиент.

Започнали да се налагат пред заведението, а впоследствие опитали да избягат от полицията. В крайна сметка били прибрани в участъка.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.