Начало Бокс Обвиниха Тайсън Фюри, че се скъпи от храна за децата, а кара Lamborghini за £180 хил.

Обвиниха Тайсън Фюри, че се скъпи от храна за децата, а кара Lamborghini за £180 хил.

Обвиниха Тайсън Фюри, че се скъпи от храна за децата, а кара Lamborghini за £180 хил.
0

Тайсън Фюри сам се постави в неприятна ситуация със серията си от „истории“ в своя Instagram, където показа как със съпругата си Парис пазаруват храна за децата. Мнозина в социалните мрежи го обвиниха, че е стиснат, а в същото време се глези с луксозен спортен автомобил.

В кратките клипове двамата се чудят дали да платят £6,10 за буркан Nutella с течен шоколад и за кутия със сладолед Ferrero Rocher за £5. Вместо това се насочват към далеч по-евтини варианти, за да заредят сладкиши за седемте си деца.

Междувременно „Циганския крал“ се похвали с новото си Lamborghini Urus на стойност £180 хил. Той дори го коментира в поредицата от клипове, за да го използва за аргумент, че трябва да свият семейния бюджет след колата.

Припомняме, че световният шампион се превърна в един от най-богатите спортисти в света след успехите си над Владимир Кличко и Дионтей Уайлдър, а след това се изправи срещу Франсис Нгану в Саудитска Арабия за нов тлъст хонорар. През май пък му предстои мач за безспорната титла срещу Олександър Усик и независимо от изхода ще видим реванш помежду им в Рияд.