Начало Бокс Тони Белю: Джейк Пол ще бие Томи Фюри
0

Тони Белю: Джейк Пол ще бие Томи Фюри

Тони Белю: Джейк Пол ще бие Томи Фюри
0

Бившият световен шампион в полутежка категория на професионалния бокс Тони Белю очаква Джейк Пол да победи Томи Фюри. Ютубърът и брата на Тайсън Фюри ще се изправят един срещу друг на 18 декември в Тампа.

Залогът е много сериозен, тъй като този мач може да легитимира влогъра като истински боксьор. Победа на Пол ще накара много от скептиците и критиците му да замълчат относно уменията му. Поражение на Томи пък ще го развенчае като потенциален претендент за нещо по-сериозно. Отделно от това, загуба на Фюри върви със споразумение – той трябва да смени фамилията си в рамките на година, а Тайсън дори го заплаши, че няма да го пусне да се прибере у дома, ако се издъни с Ютубърът.

В този ред на мисли, Тони Белю заяви, че залага именно на Джейк Пол. Смятам, че Томи ще загуби този мач. Не искам да ме разбирате погрешно, не желая това да се случи, но истината е, че Томи не е много добър боксьор. Има нещо в Джейк, което ме кара да смятам, че може да вземе тази битка”, споделя Белю.

Тони е добър приятел с Антъни Джошуа и не е изключено позицията му да е базирана на тази основа и враждата на Ей Джей с Тайсън Фюри. Той обаче отрича да е на лична основа. „Гледал съм няколко мача на Томи. Той не се боксира като професионалист. Изглежда добре, но просто е брат на батко си. Това е истината. Не е бил нито едно сериозно име и залага основно на имидж, а не на умения”, констатира още Белю.

twitter.com