Начало Бокс Ортис няма да се бие с Джошуа, Хърн изпратил неприемливи оферти

Ортис няма да се бие с Джошуа, Хърн изпратил неприемливи оферти

Ортис няма да се бие с Джошуа, Хърн изпратил неприемливи оферти
0

След като стана ясно, че Джарел Милър няма да бъде следващият противник на световния шампион на WBA „Super“, IBF и WBO – Антъни Джошуа, името на Луис Ортис моментално се завъртя в пространството като най-добър заместник на „Голямото бебе“.

Преди няколко дни мениджърът на Джошуа – Еди Хърн обяви, че моментално е разучил въпроса в кубинеца, но получил отговор, че 6 седмици подготовка няма да бъдат достатъчни на 40-годишния Ортис да се подготви.

twitter.com

Но вчера от щаба на „Кинк Конг“ излязоха с официално становище по случая и по техните думи договор от страна на Еди Хърн никога не е бил изпращан, а предложението на англичанина е било прекалено незадоволително:

„Мач на 1-ви юни няма да има… Съжаляваме, но ни беше казано да си мълчим и да се правим на ударени, докато срещата не е уговорена, защото всеки път когато някой спомене името на Луис то е за да промотира себе си, но в действителност никой не иска да се изправи срещу него.

Получихме информация, че мач с Джошуа няма да има и че ниските оферти на Еди Хърн няма да бъдат приети. Луис наистина искаше този двубой…“, гласи съобщението в социалните мрежи.

Очаква се до края на утрешния ден името на следващия противник на 29-годишния британец да бъде ясно.