Начало Бокс Ортис отрязал Джошуа, давал му само 7 милиона

Ортис отрязал Джошуа, давал му само 7 милиона

Ортис отрязал Джошуа, давал му само 7 милиона
0

Кубинецът Луис Ортис е отказал 7 милиона долара, за да излезе срещу световния шампион в тежка категория – Антъни Джошуа. Става въпрос за битката на 1 юни, за която Еди Хърн трескаво търсеше противник на клиента си.

Все пак за заместник на допингирания Джарел Милър бе избран Анди Руис.

Мнозина се запитаха защо Ей Джей не се изправи именно срещу „Кинг Конг“, а Хърн обясни причината:

„Колко заработи Ортис от мача си с Уайлдър? Не знам, 1 милион долара? И сега изведнъж се оказва, че нашата оферта е малка?! Първо му предложих 6 милиона, след това 7. На следващия ден излязоха и казаха, че им извиваме ръцете. А аз така и не съм говорил пред медиите, че водим преговори. По този начин те се опитаха да ни дискредитират и да ни злепоставят пред обществеността“, заяви гневен Еди Хърн за „iFL TV“.

Снимка: БТА

Сблъсъкът Джошуа – Ортис беше считан за почти сигурен, а мнозина споделяха мнението, че „Кинг Конг“ има сериозен шанс срещу непобедения шампион.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.