Начало Бокс Оскар де ла Оя: Канело избира трудния път

Оскар де ла Оя: Канело избира трудния път

Оскар де ла Оя: Канело избира трудния път
0

Саул Канело Алварез ще скочи с две категории нагоре и ще се изправи срещу шампиона Сергей Ковальов този уикенд. Тази смелост не остава незабелязана от неговия мениджър, Оскар де ла Оя, и той го похвали публично.

„Бойците вдигат категориитте, за да се отличят от другите и да бъдат запомнени. Две дивизии нагоре не е лесна задача, но кога Канело е имал лесни задачи? Очевидно това е похвално, защото никой друг не го прави. Бойците избират лесния път, но Канело избира трудния такъв.„, заяви бившият световен шампион за професионалисти и настоящ собственик на „Golden Boy Promotions“.

Канело не се е състезавал никога в категория до 77 кг. и се очаква „Трошача“ Ковальов да има голямо физическо преимущество. Ако мексиканецът спечели битката в събота вечер, то това ще бъде негова световна титла в четвърта различна категория.

Източник: badlefthook.com

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.