Начало Бокс Оскар де ла Оя: Алварес – Головкин 3 ще бъде през 2020 (ВИДЕО)

Оскар де ла Оя: Алварес – Головкин 3 ще бъде през 2020 (ВИДЕО)

Оскар де ла Оя: Алварес – Головкин 3 ще бъде през 2020 (ВИДЕО)
0

Промоутърът на Саул Алварес (52-1-2) – Оскар де ла Оя призна, че догодина феновете на бокса ще получат третата и финална част от сагата между „Канело“ и Генади Головкин (39-1-1).

Снимка: БТА

Легендата на Мексико, която превърна Алварес в световна звезда изрази мнение, че двамата ще решат всичко през 2020-та. Генади и Саул се срещнаха за пръв път през 2017 г., когато съдиите подариха равенство на Алварес, а година по-късно му дадоха спорна победа.

Отлична предпоставка за организирането на трилогията е факта, че и двамата имат договори с DAZN, а и голяма част от феновете все още натискат за такава среща. На въпрос дали казахстанецът ще се изправи за трети път срещу 29-годишния мексиканец, президентът на „Golden Boy Promotions“ отговори така:

„Той трябва да е един от противниците на „Канело“ за 2020. Просто трябва. Очевидно е, че хората искат да видят това. Светът също иска да го види, а и Головкин го заслужава“, сподели Де ла Оя.

Имайки предвид начина, по който работи професионалния бокс, за да се случи такова нещо и двамата трябва задължително да спечелят следващите си двубои. А те далеч не са леки. 37-годишният „GGG“ се изправя срещу Сергей Деревянченко на 5-ти октомври за световната титла на IBF в средна категория, а месец по-късно „Канело“ ще качи две категории, за да се бие със Сергей Ковальов в мач за титлата на WBO в лека тежка категория.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.