Начало Бокс Откраднаха златните медали на олимпийски шампион от дома му

Откраднаха златните медали на олимпийски шампион от дома му

Откраднаха златните медали на олимпийски шампион от дома му
0

Бившият световен шампион в супер средна категория Джеймс ДеГейл беше обран. По време на финала на Европейското първенство по футбол между Англия и Италия маскиран крадец е проникнал в дома на родителите му.

Бандитът е взел различни неща, сред които две от най-ценните притежания на ДеГейл, които майка му и баща му били сложили с гордост на видно място.

Става въпрос за златния медал на британеца от Олимпийските игри в Пекин 2008 и медала му за член на Ордена на Британската империя.

Въпросният рицарски орден бе връчен на вече бившия боксьор от кралицата.

„Това са две безценни неща за мен. Две признания за боксовата ми кариера, искам си ги обратно“, гласи част от съобщението на Джеймс ДеГейл в Instagram.

Доскорошният професионален боец сподели снимки на крадеца и видео, на което се вижда как маскираният мъж покрива камерата на входа на дома.

За негово нещастие от кадрите не може да се направи никакво заключение за профила на рецидивиста.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.