Начало Бокс Пакиао се запозна с болката, за да се подготви за насладата (видео)
0

Пакиао се запозна с болката, за да се подготви за насладата (видео)

Пакиао се запозна с болката, за да се подготви за насладата (видео)
0

Мани Пакиао е една от безспорните легенди на световния бокс. Печелил титли в осем различни категории, 42-годишният ветеран познава всяко кътче, на което любимият му спорт може да го отведе. Но за да е готов за предизвикателствата, филипинската звезда обича да се връща към началото.

„Пакман” си припомни какво означава болка. А както добре знаем от бойните спортове, без болка няма победа. Философите казват, че ако не познаваш болката, няма как да разбереш и какво е радост.

Може би това е и руслото, на което се осланя подготовката на Мани за предстоящия мач с Ерол Спенс-младши. Двамата ще боксират за световните титли в полусредна категория на WBC и IBF на 21 август. А Пакиао ни показа нагледно във видео, че няма да остави нищо на случайността.

Легендата публикува кадри на част от подготовката си. На тях се вижда, че той се е върнал към началото и тренира усилено мускулатурата си за предстоящата битка. И макар на моменти да е видимо, че ударите с пръчка му идват в повече, „Пакман” не се отказва.

За да не го направи и след месец в Лас Вегас. Дали шампионът Спенс ще бъде готов за онова, на което се готви да го подложи Мани? Вече сме нетърпеливи да разберем отговора.