Начало Други Олимпийските ни бойци се запознаха с традициите на Япония

Олимпийските ни бойци се запознаха с традициите на Япония

Олимпийските ни бойци се запознаха с традициите на Япония
0

Олимпийските бойци на България отброяват дните до началото на Игрите в Токио. Надпреварата ще бъде официално открита в петък, а от събота с пълна сила започват състезанията в отделните спортове.

Някои от надеждите ни не скриха вълнението си от това, че са част от най-големия спортен форум на планетата.

Чрез публикации в социалните мрежи те правят феновете си съпричастни със своята емоция на японска земя.

Националният отбор по борба при жените в момента е на финален лагер до 26-ти в Окаяма, а след това ще се насочи към Токио. Състезателките станаха част от традиционна за местните церемония. Снимката им с типичните за източната култура дрехи стана хит в интернет. От 2-ри август пък ще ги гледаме на тепиха, когато започва олимпийският турнир по борба.

Надеждата в бокса Станимира Петрова и треньорът Петър Лесов са във видимо добро настроение – вече в олимпийското село. 30-годишната Петрова се състезава в категория до 57 кг. Нейният първи мач е още в първия състезателен ден на игрите – 24 юли.

Джудистите пък са на лагер в японския град Фукуока.

Ивайло Иванов, Янислав Герчев и Ивелина Илиева с треньорите Атанас Герчев и Свилен Скерлев с в Страната на изгряващото слънце от 10 юли на финален лагер на терен и климатизация.

тагове:
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.