Начало Бокс Палми Ранчев ще води специална тренировка в ABC FIGHT CLUB

Палми Ранчев ще води специална тренировка в ABC FIGHT CLUB

Палми Ранчев ще води специална тренировка в ABC FIGHT CLUB
0

Бившият треньор на националния отбор по бокс Палми Ранчев ще бъде специален гост на боен клуб „ABC FIGHT CLUB“. Специалистът, който в кариерата си като наставник има над 40 медалисти от международни първенства, ще проведе тренировки със състезателите от тима днес, 16-ти октомври.

Началото на заниманието е 14:00 ч., а мястото е зала 5Б на Национален стадион „Васил Левски“ (бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ 38, сектор Б, вход 1, залата на ABC FIGHT CLUB)

Ранчев, който в последните години се занимава и с писане, живее в Барселона. Но сега е в България за известно време. Той е близък приятел с друг от най-известните треньори и специалисти в бойните изкуства и бойните спортове у нас – Красимир Гергинов, който е начело на „ABC FIGHT CLUB“.

Палми Ранчев ще отправи към състезателите ценни съвети за спортно-техническата подготовка, за спортното дълголетие, за мениджмънта на изявите, ще сподели спомени и опита му от работа с различни по манталитет и стил боксьори през годините. Боксовият специалист е всепризнат в прилагането на изпреварваща система. Тренировките му включват техники и тактически решения, които все още не са станали популярни, а се използват само от школи със световни успехи.

По време на семинара ще обърне внимание върху усъвършенстването както на стандартни, така и на нетипични техники в бокса.

Тренировките са подходящи както за професионалисти, така и за любители и всички, които проявяват по-широк интерес към бойните спортове. За още информация и записване 0879 63 63 14