Начало Бокс Палми Ранчев смая с маратонско бягане в Барселона (СНИМКИ)

Палми Ранчев смая с маратонско бягане в Барселона (СНИМКИ)

Палми Ранчев смая с маратонско бягане в Барселона (СНИМКИ)
0

Именитият български треньор по бокс Палми Ранчев впечатлява с физическата си форма. Въпреки че наскоро отбеляза своята 70-годишнина, той не спира да тренира и да показва възможностите си.

През миналия уикенд Ранчев взе участие в популярния международен маратон на Барселона. Нещо повече – българинът завърши с впечатляващо време в полумаратонската дестанция от 21 км от 2 часа, 21 минути и 55 секунди. 

Маратонът в Барселона е един от най-популярните аматьорски състезания сред бегаческата общност. И тази година имаше впечатляващ брой участници в каталунската столица – над 23 000 бегачи от цял свят. Измежду тях бе Ранчев, който се записа заедно със своята дъщеря Адриана. Боксовият специалист дори я надбяга. За представянето си той взе и медал, с който се похвали в социалните мрежи.

Ранчев обича да започва деня си с кросове, разкриват негови близки. Миналата година той пробяга в състезанието друга дестинация – 10 км. През последните месеци той пробва различни разстояния, а за маратона се спря на 21 км.

На 9 февруари Ранчев навърши 70 години. Той  е дългогодишен треньор по бокс, като десетки негови състезатели са носители на световни и европейски отличия. От известно време ексцентричният Ранчев, който също така се изявява и като писател, живее и работи в Барселона. Той не се е отделил от любимия спорт, като води тренировките си в един от аматьорските клубове в града.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.