Начало Кикбокс и муай тай Даниел Илиев отново на лагер в Холандия (ВИДЕО+СНИМКА)

Даниел Илиев отново на лагер в Холандия (ВИДЕО+СНИМКА)

Даниел Илиев отново на лагер в Холандия (ВИДЕО+СНИМКА)
0

Родната кикбокс звезда Даниел Илиев отново е на подготвителен лагер в чужбина. За втори път от началото на годината той ще се готви извън страната ни, за да поддържа отлична форма. След като изкара двуседмичен лагер в родината на муай тай – Тайланд, сега Илиев се е спрял на Холандия.

Носителят на Европейския пояс на KGP (б.р. – Кickboxing Grand Prix), категория до 82.5 кг, стил К-1, ще тренира при легендарния кикбокс треньор Майк Пасание в школата му „Mike’s Gym“. Българският боец пристигна в Амстердам в понеделник и без да губи време се насочи към залата.

На холандска земя го посрещна Ренат Мехмедов, който се грижи за българите, които минават през академията.

2020-та бе много успешна година за Даниел Илиев, който записа пет победи в 5-те си срещи и направи две успешни защити на европейската си титла за професионалисти. В последния си двубой Илиев спечели дългоочакван реванш срещу Деян Топалски с технически нокаут в четвъртия рунд (ВИДЕО).

Илиев не за първи път ще проведе подготвителен лагер в Холандия. Засега не е ясно какво е следващото професионално предизвикателство за българския кикбоксьор, като той е в очакване на следващия си ангажимент и противник.

Даниел Илиев тренира в легендарна школа преди защитата на пояса си

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.