Начало Кикбокс и муай тай Дани Илиев със спаринг срещу световен шампион в тежката категория (ВИДЕО)

Дани Илиев със спаринг срещу световен шампион в тежката категория (ВИДЕО)

Дани Илиев със спаринг срещу световен шампион в тежката категория (ВИДЕО)
0

Сериозен спаринг си спретна Даниел Илиев срещу световен шампион в тежката категория. Българската кикбокс звезда е на подготовка в Холандия преди защитата на европейската си титла на KGP (б.р. – Кickboxing Grand Prix).

Илиев тренира с топ бойци в легендарната зала „Mike’s Gym“. Един от тях е Антонио Плазибат – победител от K-1 World GP 2017 в тежката категория за 2017 г. и световен шампион на WAKO PRO за 2018 г. 25-годишният хърватски боец също се подготвя за следващия си двубой. На 22-ри юни роденият в Сплит боец ще се включи в най-престижната верига по кикбокс „Glory“ – 66 в Париж, където ще има и българско участие – Стоян Копривленски.

Категорията, в която се бие Илиев е до 82,5 кг. Спаринг-партньорът му в последната тренировка в Амстердам е с тегло над 85 килограма. Плазибат обаче отговаря на точния ръст на съперника на българина – Кевин Уорд, или 196 сантиметра.

Двубоят на Илиев срещу британеца Кевин Уорд е на 29-ти юни в Манчестър. Очаква се и сериозно българско присъствие по трибуните.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.