Начало Бокс Паркър планира завръщане през август

Паркър планира завръщане през август

Паркър планира завръщане през август
0

Джоузеф Паркър може да се завърне на ринга още през август и то пред родна публика. Това съобщи мениджъра му Дейвид Хигинс пред „Newshub“. Новозеландецът ще бъде един от местните бойци, които ще помогнат на спортната медийна платформа DAZN да пробие в Океания, като потенциален негов опонент ще бъде австралийския ветеран Лукас Браун. Хигинс добавя, че въпросната боксова галавечер може да се състои пред „подбрана публика“.

„Лукас Браун е голямо име. Той е разпродавал всички седалки в „О2 Arena“ в Лондон има едва няколко загуби. Оптимистично настроени сме и проучваме как можем да организираме събитие с по-малко от 100 души публика. Ще направим такова събитие, само ако сме сигурни, че печалбите ще се повече от разходите“, добавя Хигинс.

41-годишният Лукас Браун има 29 победи и 2 загуби в професионалната си кариера. В последната си битка през ноември, 2019-та, надделява над Джон Хопуат с ТКО. Джоузеф Паркър, който също има едва 2 загуби, но с две победи по-малко от Браун, е в серия от три поредни победи. Двете му загуби са нанесени от Дилиан Уайт и Антъни Джошува с единодушни съдийски решения.

 

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".