Начало Бокс Паркър преговаря за мач с Джойс през май
0

Паркър преговаря за мач с Джойс през май

Паркър преговаря за мач с Джойс през май
0

Бившият световен шампион на WBO в тежка категория Джоузеф Паркър (30-2) води преговори да се изправи срещу претендент №1 на организацията Джо Джойс (13-0) през май. Новозеландецът се надява именно този мач да му осигури нова възможност да се върне на върха. Ако се стигне до споразумение, двубоят ще се проведе в Англия.

Джо победи с лекота Дерек Чисора, като се чувстваше у дома, въпреки че мачът бе в Англия. В момента Джо Джойс е първи в ранглистата, а Паркър е втори. Те се свързаха с нас и чакаме конкретна оферта. Говорим за мач през май, което ще е страхотно“, обяви мениджърът на Паркър – Дейвид Хигинс.

В края на миналата година от екипа на новозеландеца разкриха, че водят преговори с Кубрат Пулев за мач през тази пролет. При положение че сега хората на Паркър се разберат и подпишат за двубой с Джойс, то такъв с Кобрата очевидно няма как да се проведе.

В същото време Хигинс споделя още, че ако преговорите пропаднат, то Паркър би искал да се насочи към мачове в САЩ.Джоузеф с удоволствие ще отиде в Америка, за да боксира с американци. Той ще се радва да срещне момчета от ранга на Дионтей Уайлдър, Анди Руис или Луис Ортис“, каза още агентът на новозеландеца.