Начало Бокс Пейдж ВанЗант в емоционална изповед: Не ми се живееше след загубата

Пейдж ВанЗант в емоционална изповед: Не ми се живееше след загубата

Пейдж ВанЗант в емоционална изповед: Не ми се живееше след загубата
0

Пейдж ВанЗант е изживяла изключително тежко поредното поражение в професионалната си кариера. Русокосата красавица загуби от Рейчъл Остович на BKFC 19, а след това е изпаднала в депресия.

„След загубата наговорих ужасни неща на мъжа си за менталното ми състояние“, призна ВанЗант.

„Не исках да живея повече. Това не беше за мен. Бях толкова разочарована от живота, беше много трудно. Всички очакват от мен да губя и да се провалям. Не е реално колко много хора могат да мразят човек без да го познават, само съдейки по постове в Instagram.“

„За мен най-важното е, че съм добър човек. Никога не говоря неприятни неща за противниците си. Никога не знаеш през какво минава човекът отсреща, какво му е в главата. Затова не коментирам непознати и не давам оценки“, продължава изповедта си Пейдж.

Тя сподели какво мисли за успехите на мъжа си Остин Вандерфорд, който ще се бие за титлата на Гегард Мусаси в „Белатор“.

„Успехите на Остин ме поддържат жива. Следващата му битка ще е за титла и знам, че той ще спечели. Изживяваме всичко заедно. Много се гордея с него. Ще празнуваме титлата“, допълни бившата състезателка на UFC и признава, че е фен №1 на съпруга си.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.