Начало Бокс Петъчни прогнози: Малко рундове – големи печалби

Петъчни прогнози: Малко рундове – големи печалби

Петъчни прогнози: Малко рундове – големи печалби
0

Отново е петък. Започва поредният летен уикенд и всички имаме безброй причини да се усмихнем.

Светът на бойните спортове не е във ваканция. Време е за бокс. В последните седмици позагърбихме добрата стара игра на „под“ рундове, а тя не ни е подвеждала!

Хюи Фюри – Самюел Питър

До момента нямаме загубена прогноза на ъндър и е време серията да продължи. Фюри е космически фаворит в този мач и ще бъде цяло чудо, ако „нигерийския кошмар“ издържи 7 рунда. Под 6,5 за 1,60! Време е бившият световен шампион да сложи край на кариерата си, защото става за смях.

Амир Хан – Били Диб

Тук също ще търсим малко рундове. Разликата в класите е огромна. Време е Хан да покаже класата си. Под 5,5 рунда за 1,65 за главния мач в Саудитска Арабия.

За успешна права колонка.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.