Начало Бокс Хюи Фюри през смях: Пулев е старец за мен

Хюи Фюри през смях: Пулев е старец за мен

Хюи Фюри през смях: Пулев е старец за мен
0

След като вече кацна на родна земя, британският съперник на Кубрат Пулев – Хюи Фюри, гостува в предаването „Тази неделя“ по bTV. Ето какво заяви талантливият боксьор пред колегите:

„Много се радвам, че отново съм в България. За пръв  път бях тук на 14, имаме семейни приятели тук. Те ще ме подкрепят. Вече нямам търпение да изляза на ринга. Там ще сме само аз и Пулев. До сега той не се е бил с човек като мен. Аз съм различен боксьор. Не се притеснявам от публиката – тя даже ще ме мотивира“, сподели Хюи.

„Той е старец за мен“, продължи британецът през смях.  „Ще видим кой е по-добрият, когато удари гонгът.“

„Подготовката ми беше много тежка. Истински ад. Тренирам от 3 месеца, мога да го нарека изтезание. Отрязах се от света – без телефони, без социални мрежи. Не комуникирах дори с най-близките хора, семейството ми. Съсредоточих се изцяло върху битката.“

Дългоочакваният сблъсък ще бъде на 27 октомври в „Арена Армеец“. Победителят ще стане официален претендент за световната титла на Международната боксова федерация (IBF), чийто носител е Антъни Джошуа.

 

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.