Начало Бокс Петъчни прогнози: Мани Пакиао – Ейдриън Броунър

Петъчни прогнози: Мани Пакиао – Ейдриън Броунър

Петъчни прогнози: Мани Пакиао – Ейдриън Броунър
0

Този уикенд е първият голям боксов мач за годината. Мани Пакиао срещу Ейдриън Броунър. Световният шампион в 8 различни категории и настоящ такъв на WBA в полусредна е готов за нова защита на пояса.

Броунър (33-3-1) е с една загуба и един равен в последните си два мача. Коефициентът за победа на „Пакмен“ (60-7-2) е 1,33. Ставката за успех на претендента е 3,40.

Очаква се Мани да стигне до победата след съдийско решение, въпреки че се закани да нокаутира съперника си. Ветеранът да спечели по точки – 1,95.

За любителите на риска. Пакиао да ликува след нокаут, технически нокаут или дисквалификация – 3,60. Победа за Ейдриън след изиграването на всички 12 рунда (5,00) изглежда почти невъзмножна.

Ако все пак сте решили да играете за аутсайдера, по реалистично е той да го стори с нокаут, технически нокаут или дисквалификация – 7,00. Едно точно попадение и всичко би могло да приключи.

Налична е опцията за прогнозиране на брой рундове. Да има повече от 10 части е оценено скромно – 1,35. Мачът да приключи преди 11-ти рунд пък е за 3,05. Заслужава си да се пробва.

За букмейкърите изглежда най-вероятно Пакиао да нокаутира съперника си в 8-ми или 9-ти рунд. Ако филипинецът приспи противника си тогава, парите ви ще се умножат 21 пъти.

Кой знае… съдбата обича смелите!

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.