Начало Бокс Петъчни прогнози: Харди ще пада в Русия

Петъчни прогнози: Харди ще пада в Русия

Петъчни прогнози: Харди ще пада в Русия
0

Гледаме с увереност към богатия откъм събития уикенд. Мачовете на братята Кубрат и Тервел Пулеви не представляват интерес за рубриката – поради простата причина, че шансовете съперниците им да спечелят граничат с 0. Букмейкърите предвидливо поставят ставки 1,01 за българските бойци, което прави прогнозирането със средства невъзможно. Ето какво сме ви приготвили.

Александър Волков – Грег Харди

Разликата в класите е осезаема. Руснакът е твърде голям залък за устата на бившия футболист. Не бива да се съмняваме, че Волков ще търси брадичката от първата минута, а опитен състезател като него знае как да вземе своето. Умее отлично да завършва мачове и със събмишън, Благой Иванов-Багата добре знае това. Не на последно място, публиката в Москва ще вика за своя любимец. Не виждам как Харди ще издържи до отброяването на точките – успех за Волков с нокаут, технически нокаут, предаване или дисквалификация за 1,85.

KSI – Логан Пол

Колкото и да са тренирали, двамата трудно биха нокаутирали – все пак са влогъри, а не тренирани машини. В първия мач рядко достигаха до чисто попадение, но дори с такова… едно е да те удари Логан Пол, друго е Дионтей Уайлдър. Прогнозата за над 4,5 рунда в мача би трябвало да излезе без проблем – 1,85.

Страхотни възможности за колонка са: Били Джо Сандърс да приключи Марсело Косерес преди последния гонг – 1,40; победа за Дани Дигнъм за вакантната титла на WBO – 1,55; нокаут за Дейвид Хейни преди рунд №6 – 1,90.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.