Начало Бокс Петима българи стартират днес на Европейското по бокс за младежи

Петима българи стартират днес на Европейското по бокс за младежи

Петима българи стартират днес на Европейското по бокс за младежи
0

На ринга в зала ,,София“, участието си започват трима родни младежи и две девойки.

Първи от българите ще излезе Стоил Станоев. Представителят ни в категория до 81 кг. ще се изправи срещу Мурад Алахвердиев от Азербайджан. Боят е осми от програмата на следобедната сесия, стартираща от 14.00 ч.

Срещите на останалите четирима наши боксьори са във вечерната сесия, която започва в 18.00 часа. Първа от тях на ринга ще излезе Далия Райчева. Тя ще има за съперничка Хюсни Калсир от Холандия в категория до 60 кг. при девойките. Сблъсъкът между двете е шести от вечерните мачове. Пет двубоя по-късно участието си започва и Ергюнал Сабри. Той ще боксира с гръка Йоанас Евморфиадис в първа среща в категория до 49 кг. В 14-ти двубой от вечерната сесия ще видим и Ясен Радев. Той започва участието си в категория до 52 кг. срещу датчанина Даниел Малик.

Във втори мач от вечерната сесия на ринг ,,B“ ще излезе Анна Мария Дялова. В категория до 57 кг., българката ще има за съперничка финландската боксьорка Йени Раск.

Европейското първенство по бокс за юноши и девойки се провежда в зала „София“ в столицата от 2 до 11 септември. Входът за зрители е свободен.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.