Начало Бокс Плашат Давейко със смърт заради Джошуа
0

Плашат Давейко със смърт заради Джошуа

Плашат Давейко със смърт заради Джошуа
0

Джоуи Давейко е получил смъртни заплахи заради слуховете, че е нокаутирал Антъни Джошуа по време на спаринг преди мача на британеца с Анди Руис, в който загуби световните си титли.

Версията за сваляне на пода по време на тренировъчен мач все още не е потвърдена от никоя страна, но феновете са толкова уверени в нея, че някои от тях са потърсили сметка от американеца, обвинявайки го за загубата на любимеца си.

„Уважавам безкрайно Антъни Джошуа, няма да говоря за нищо, никакви истории от спаринга. Не съм такъв тип боец, бил съм в лагерите на много хора, много шампиони в тежка категория, никога няма да говоря какво се случва там. Това си е нещо от братството на боксьорите. Няма да го коментирам. В Интернет хора твърдят, че съм казал нещо. Въобще не ми се повдига тази тема, досадна е. Получавах смъртни заплахи всеки път, щом вляза в Инстаграм! Но нещата са такива, каквито са. Не искам да говоря за спаринга. Не искам повече да имам нищо общо с това. С Антъни Джошуа нямаме проблем, бяхме приятели по време на лагера и нещата си остават такива. Надявам се и той да мисли така“, каза Давейко пред Fight Hub TV.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.