Начало Бокс Почерпен Тайсън Фюри нарита такси посред бял ден в Кан (ВИДЕО)

Почерпен Тайсън Фюри нарита такси посред бял ден в Кан (ВИДЕО)

Почерпен Тайсън Фюри нарита такси посред бял ден в Кан (ВИДЕО)
0

Световният шампион на WBC в тежка категория Тайсън Фюри умее не само да се бие добре, но също така знае и как да купонясва.

„Краля на циганите“ защити пояса си в края на миналия месец, побеждавайки Дилиън Уайт и заявявайки, че това е последната му битка. Няколко седмици по-късно шампионът събра цялото си семейство и фамилия Фюри се отдаде на заслужена почивка в едно от най-приятните местенца в Европа – Кан.

Френската ривиера е известна с красивите яхти, скъпите коли и луксозния начин на живот, а Тайсън Фюри не е чужд на нито едно от тези неща. 33-годишният британец определено се наслаждава на живота с пълни шепи, а за здравите купони свидетелства едно видео, което обиколи интернет пространството тази сутрин.

В него главен герой е именно Тайсън, който видимо е в нетрезво състояние посред бял ден. Клипчето е заснето в сряда, а на него се вижда как клатушкащият се Тайсън се опитва да си хване такси заедно с баща му Джон Фюри, който го придържа.

Не на такова мнение обаче е шофьорът, който след кратки разговори с човек от антуража на Фюри, отказва услугите си, а това никак не се харесва на Фюри, който решава да изпробва кикбоксьорските си умения върху задната броня на колата.

Не е ясно как е продължил вчерашният ден за Тайсън, но в четвъртък сутринта Фюри се погрижи да покаже на феновете си, че поддържа фомра с лек крос из улиците на френския град. Придружаван от баща си Джон, двамата видимо се забавляват на живота, коментирайки изпитото количество бира от предишния ден.