Начало Бокс Пол: Ще бъда поне четири категории над Мейуедър

Пол: Ще бъда поне четири категории над Мейуедър

Пол: Ще бъда поне четири категории над Мейуедър
0

Логан Пол посочи силните си страни преди шоу мача с Флойд Мейуедър. YouTube звездата и боксовата легенда ще се срещнат на ринга на 6 юни.

„Моята височина, моето тегло, разтега ми и възрастта“, отбеляза предимствата си Пол.

„С причина има категории в бокса. Аз ще съм поне четири категории над него в деня на мача и това носи опасност. Нека хипотетично си представим, че знам какво правя, че съм добър боксьор и побеждавам професионалисти в спаринги от време на време… Флойд ще се бие с човек, който е по-силен, по-здрав, по-висок.“

„Нямам какво да губя. Нека се замислим. Какво ще се случи, ако спечеля? Светът ще спре. Това ще е абсолютен шок и най-голямата изненада в историята на бойните спортове. А като загубя – нищо“, допълни влогърът Логан Пол.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.