Начало ММА Луреда: Не се предадох почти цял рунд със счупена ръка

Луреда: Не се предадох почти цял рунд със счупена ръка

Луреда: Не се предадох почти цял рунд със счупена ръка
0

Популярната състезателка на „Белатор“ в категория „муха“ Валъри Луреда вече се чувства сигурна в силите си.

Тя допусна първа загуба в кариерата си от Хана Гай, но не се отказа до последно.

„Вече се чувствам като истински боец. Опитах да се измъкна от този събмишън с на практика счупена ръка за повече от три минути. Не се предадох. На 22 съм и това е само началото. Много се забавлявах. Искам да се бия веднага – след два месеца, например. Тръгнах си от галата с контузия, но се чувствам отлично“, написа Луреда в социалните мрежи.

Въпреки поражението тя остава оптимистично настроена за кариерата си в професионалния ММА.

Мнозина се питаха дали световната шампионка по таекуондо ще бъде конкурентна в партер. Луреда ще трябва да поработи още доста.

„Дръж главата високо вдигната. Връщам се следващата седмица. Нямам търпение да тренираме заедно“, окуражи я звездата от UFC Йоана Йеджейчек.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.