Начало Бокс Портър: Ще бъда много по-добър на реванша с Ерол Спенс

Портър: Ще бъда много по-добър на реванша с Ерол Спенс

Портър: Ще бъда много по-добър на реванша с Ерол Спенс
0

Шон Портър и Ерол Спенс се биха през 2019 година и след края на мача мнозина очакваха реванш. Всичко се обърка, когато непобеденият Спенс катастрофира и все още не се е завърнал към нормалния ритъм на живот.

Портър смята, че втората битка би била още по-интересна.

„Силно се надявам, че ще има реванш“, Портър сподели пред BoxingScene.com. „Нещата ще се развият по коренно различен начин за мен.“

Снимка: БТА

„Аз съм хамелеон на ринга. Имам много измерения. Арсеналът ми е богат и мога да му дам солиден тест. Ще бъда много по-добър следващия път.“

„Важно е да си непредсказуем и затова бих поемал повече рискове. Мисля, че и този път ще продадем много билети и платени гледания, ще си заслужава. Гарантирам, че всичко ще е различно“, обеща Шон Портър.

В първата среща Спенс пласира 49 повече удара, защитвайки титлата на IBF. Освен това завоюва пояса на Портър във версия WBC.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.