Начало Бокс Претендентът за Джошуа: Бие се като робот

Претендентът за Джошуа: Бие се като робот

Претендентът за Джошуа: Бие се като робот
0

Световният шампион в тежка категория Антъни Джошуа бе упрекнат, че се бие като робот. Претендентът за титлата Анди Руис младши ще се опита да влезе в историята на 1-ви юни в Медисън Скуеър Гардън, Ню Йорк.

Месец преди мача словесните войни започнаха.

„Цял живот ме подценяват, свикнал съм. Изобщо няма да вляза уплашен в мача, ще полудея и ще взема своето“, закани се Руис, който има 32 победи в 33 битки.

„Напрежението в мен е изцяло породено от щастие. Това е шансът ми да вляза в историята. Все пак си мисля, че ще бъде битка като другите – двама човека се удрят и това е. Ще видите страхотни комбинации от мен, достатъчно бърз съм да го изненадам“, надъхва се мексиканецът с американски паспорт.

„Той е много висок и се бие като робот. С моята бързина, скорост на движението… до сега не е срещал боксьор като мен. Ще го пресирам здраво. И като го победя – всичко се променя. Ще върна титлата в Мексико, а това значи всичко за мен. Ще променя живота на семейството си, на децата.“

В легендарната зала ще бъдат заложени поясите на WBA „Super“, IBF и WBO.

тагове:
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.