Начало ММА Рори Макдоналд не се отказва от битките

Рори Макдоналд не се отказва от битките

Рори Макдоналд не се отказва от битките
0

Шампионът на „Белатор“ в полусредна категория Рори Макдоналд успокои феновете си с новината, че не възнамерява да спира с ММА. Той защити пояса си при равенството с Джон Фич миналия уикенд, а секунди след мача шокира с изказването си.

„Не знам дали все още имам същата нагласа да наранявам хората. Това не беше най-доброто ми представяне. От известно време се вслушвам в словото на Бог и днес се чувствах различно. Променям нравствения си мироглед“.

Мнозина изтълкуваха думите му като на човек, който сериозно обмисля да „окачи ръкавиците“.

Боецът все пак обясни какво точно е имал предвид с официално изявление:

„Дори в доминантните ми моменти се почувствах сякаш го правя по задължение. Тези чувства ме смущаваха, защото е нещо ново за мен. Преди се биех заради гнева си, породен от болка в миналото. Ако трябва да бъда честен, вярвам в промяната. Всеки човек трябва да я поиска, аз вече мога да се нарека християнин. Господ ми даде мир и ме освободи от болките, които ме гониха от детските ми години. Изпитвах удовлетворение за кратки периоди след всяка победа и това беше един омагьосан кръг. Вече не чувствам същите емоции и съм нов боец“, заяви Рори Макдоналд.

Бившата звезда на UFC потвърди, че продължава в Гран При сериите. Следващият му съперник е Нейман Грейси.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.