Начало Бокс Приеха Заб Джуда в болница след тежък нокаут

Приеха Заб Джуда в болница след тежък нокаут

Приеха Заб Джуда в болница след тежък нокаут
0

Приеха в болница бившият световен шампион в две различни категории – Заб Джуда. Ветеранът е получил мозъчен кръвоизлив, след като беше нокаутиран в петък вечер от Клетъс Селдин. Влязъл е в медицинското заведение в неделя.

Състоянието на Джуда е добро. Той комуникира със своето семейство и с докторите. Все пак близките му желаят да не се разгласяват повече подробности.

Това беше първият мач на Заб (44-10, 30 нокаута) за последните 17 месеца.

Веднага след двубоя Джуда е бил пратен в болница, но след изследванията се прибрал в хотела. На следващия ден състоянието на 41-годишния боец се влошило.

В кариерата си се среща с редица големи шампиони като Флойд Мейуедър, Костя Цзю, Мигел Кото, Амир Хан, Дани Гарсия и други.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.