Начало ММА Съдията на Сехудо – Мораеш: Не съм гледал такъв мач никога!

Съдията на Сехудо – Мораеш: Не съм гледал такъв мач никога!

Съдията на Сехудо – Мораеш: Не съм гледал такъв мач никога!
0

Съдията на главния мач от „UFC 238“ – Марк Гордар, е останал възхитен от видяното в срещата. Реферът благодари на Хенри Сехудо (15-2 MMA, 9-2 UFC) и Марлон Мораеш (22-6-1 MMA, 4-2 UFC) и дори заяви, че никога не е виждал подобна битка.

Американецът спечели титлата в категория „петел“ чрез технически нокаут в третия рунд. По този начин се превърна в поредния двоен шампон на организацията.

„Размените между Хенри Сехудо и Марлон Мораеш бяха най-бързите, които някога съм виждал. Съдия съм от 15 години!“, заяви Годард.

„Двама бойци от световна класа. На върха са в този спорт. Истински шахмат, който се разигра на 2 метра пред мен. Благодарен съм им, невероятни са“, призна съдията.

Сехудо държи шампионския пояс и в категория „муха“.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.