Начало ММА Хенри Сехудо: След UFC 238 аз ще съм над всички

Хенри Сехудо: След UFC 238 аз ще съм над всички

Хенри Сехудо: След UFC 238 аз ще съм над всички
0

Шампионът на UFC в категория муха – Хенри Сехудо (14-2) заяви, че след изиграването на следващата си среща тази неделя сутрин (българско време) той ще бъде провъзгласен за новия най-добър боец в цялата организация. 32-годишният Сехудо ще се изправи срещу Марлон Мораеш (22-5-1) в главното събитие на вечерта, а залогът в срещата е вакантната титла в категория петел.

При евентуален успех, олимпийският златен медалист от 2008-ма ще се превърне в четвъртия боец, който е бил шампион в две дивизии едновременно (Конър МакГрегър, Даниел Кормие и Аманда Нунеш).

„Искам да кажа, че през живота ми са ме наричало по доста отвратителни начини и вече ми писна. Наричали са ме златотърсач, наричали са ме синът на златото, казвали са ми Олимпийски шампион, шампион на UFC, бъдещ член на „Залата на Славата“, убиец. Но никога не са ми казвали, че аз съм най-добрият боец изобщо“, сподели шеговито Сехудо.

„Но след 8 юни всичко това ще се промени. Кажете на Даниел Кормие, на Джон Джоунс и на Хабиб, че има нов шериф и това съм аз. Ако Дейна гледа, да знае, че бъдещият крал на UFC е от категория петел“, завърши „Посланникът“.

Сехудо и 31-годишният Мораеш ще спорят за овакантената титла от Ти Джей Дилашоу, в чиято допинг проба бяха намерени забранени вещества по-рано през годината.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.