Начало Бокс Притеснителни новини за Фюри – Усик

Притеснителни новини за Фюри – Усик

Притеснителни новини за Фюри – Усик
0

Мениджърът на Олександър Усик – Александър Красюк, даде притеснителни новини относно дългоочакваната и мечтана битка с Тайсън Фюри.

Обединителният сблъсък трябваше да се състои на 17 февруари, но беше отложен за 18 май. Причината за това е, че Циганския крал получи аркада по време на спаринг. Вследствие на това на британеца му бяха направени 11 шева.

Припомняме, че Фюри (34-0-1, 24 KO) и Усик (21-0, 14 KO) са непобедени в професионалните си кариера и трябва да излъчат първия абсолютен шампион в дивизията в ерата на четирите колана.

Ще има ли битка, ако не се състои на 18 май? Трудно е да се каже… За Фюри – Усик ли говорите или за битката за титлата абсолютен шампион? Ако говорим за двубоя с Фюри, тогава мисля, че ако не се състои на 18 май, никога няма да се случи. Защо? Говорих за това преди. Това се обсъждаше до 29 април (б.р.: битката между Усик и Фюри първоначално беше планирана за 29 април 2023 г., но и тогава пропадна). Ако битката не се случи до 18 май, тя никога няма да се случи поради проблем с IBF„, каза Красюк.