Начало Бокс Райън Гарсия разкрива защо битката с Девин Хейни се провали

Райън Гарсия разкрива защо битката с Девин Хейни се провали

Райън Гарсия разкрива защо битката с Девин Хейни се провали
0

Въпреки че и двамата мъже заявиха в социалните медии, че са били в преговори за организиране на битка, Райън Гарсия сега разкри защо състезанието между него и Девин Хейни в крайна сметка е отпаднало.

25-годишният Гарсия се счита за горещ млад човек в бокса. Той е спечелил 24 от 25 състезания, включително победа над британеца Люк Кембъл. Бившият временен шампион на WBC в лека категория има само една загуба от Жервонта Дейвис в рекорда си.

Говорейки пред Inside Fighting, „King Ry“ беше попитан защо е отменил тази битка с шампиона в две дивизии и действащ шампион на WBC в супер лека категория Хейни в полза на битката с шампиона на WBA Роландо Ромеро.

Да, Девин загуби удара си. Мислеше, че е Хейни-Гарсия. Трябваше да знае, че е Гарсия-Хейни. Той е направил 35 000 покупки на платени гледания. Той трябва да се бие Ричардсън Хичинс. Помагам му, давам му следващия ход.

Той насочи вниманието си към „Роли“ – 29-годишният, който победи Исмаел Барозу за свободната титла на WBA в супер лека категория в последната си битка през май – сега е на линия за най-голямата заплата в кариерата си.