Начало Бокс Райън Гарсия за спаринга си с Канело: Този е истинско животно

Райън Гарсия за спаринга си с Канело: Този е истинско животно

Райън Гарсия за спаринга си с Канело: Този е истинско животно
0

Изгряващата звезда на световния бокс и на „Golden Boy promotions“ – Райън Гарсия, има привилегията да се учи на занаята от едни от най-добрите в бизнеса.

Снимка: БТА

21-годишният боксьор разкри за една от последните си спаринг сесии с суперзвездата Саул „Канело“ Алварес. Двамата са под шапката на Оскар де ла Оя и често пъти се подготвят заедно, имайки предвид факта, че Гарсия почти винаги подгрява главните събития на рижавия мексиканец.

Запитан какво мисли за евентуалните предстоящи съперници на Алварес – Били Джо Сондърс и Генади Головкин, Гарсия сподели следното:

„Ако Били Джо дойде напълно готов, ще стане много интересен и здрав мач“, заяви младокът.

„Но никой не е виждал това, което аз съм виждал от „Канело“. Този ши*аняк е същинско животно на спаринг сесиите. Може да не е най-габаритният, но когато те удари… ще го почувстваш.

„Канело“ нокаутира човек от тежка категория по време на спаринг, а след това нокаутира и Ковальов. Когато правих спаринг с него си мислех „Човече, по-спокойно… това е само спаринг“.

Снимка: БТА

„Що се отнася до Головкин, последният мач между двамата бе доказателство, че „Канело“ може да го пребие. Трябва да си изключително специален боец, за да победиш Саул. Трябва да си Флойд Мейуедър или Мани Пакиао“, сподели Гарсия.