Начало Бокс Роки Фийлдинг: Знам, че мога да победя Канело

Роки Фийлдинг: Знам, че мога да победя Канело

Роки Фийлдинг: Знам, че мога да победя Канело
0

Следващия опонент на Саул „Канело“ Алварез, Роки Фийлдинг, коментира предстоящия двубой между двамата тази събота. Мексиканската супер звезда в бокса е категоричен фаворит в този сблъсък, но Роки отказва да приеме поражение, преди да е премерил сили на ринга.

Фийлдинг е със статистика от 27 победи и 1 загуба и се състезава в супер-средна и полутежка категория. Английският боксьор се надява да надделее в битката, като се възползва от ръстовото си преимущество и разликата в килограмите с Алварез, тъй като това ще е първи двубой в супер-средна категория за мексиканеца.

„Знам, че мога да го победя и затова приех този двубой. Заставал съм до него и знам, че мога да го натисна. Той е фаворит, но това е огромна възможност за мен. Не съм глупав, знам, че той е фаворит, но аз съм по-голям и ще го натисна“, коментира пред ESPN британеца.

 

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".