Начало Бокс Руис припомни един от най-важните моменти в кариерата си (СНИМКА)

Руис припомни един от най-важните моменти в кариерата си (СНИМКА)

Руис припомни един от най-важните моменти в кариерата си (СНИМКА)
0

Анди Руис си припомни повратен момент в своята кариера. Точно преди година той се е договори за сблъсък с Антъни Джошуа за световните титли (WBA, IBF, WBO, IBO) в тежка категория. Мексиканецът сподели този момент в социалните мрежи.

„Преди около 1 година получих обаждането, че ще се изправя срещу Джошуа на ринга като смяна в последната минута на Джарел Милър. Никой не вярваше, че ще спечеля. Бях аутсайдер с коефициент от 13 към 1. Написах съобщение директно на Еди Хърн за тази възможност. Останах позитивен и продължих да работя усилено, въпреки че всички се съмняваха в мен. Разбира се, че хейтърите ме хейтваха (и винаги ще го правят, защото точно това правят те). Моралното в историята е да останеш позитивен, да работиш усилено, да игнорираш хейтърите, да вярваш в себе си и да вярваш в бог. Всичко е възможно … ВСИЧКО“, написа Руис в профила си в Instagram, добавяйки и снимка от първата среща между двамата.

Припомняме, че на 1 юни 2019 година Анди Руис сътвори сензацията на века, нокаутирайки шампиона Антъни Джошуа в сблъсък за 4 световни титли (WBA, IBF, WBO, IBO). В края на годината (7 декември), Джошуа съумя да си върне коланите, печелейки реванша, провел се в Саудитска Арабия.