Начало Борба Джейдън Кокс: Ще се борим отново (СНИМКА)

Джейдън Кокс: Ще се борим отново (СНИМКА)

Джейдън Кокс: Ще се борим отново (СНИМКА)
0

Джейдън Кокс, който е двукратен световен шампион в свободната борба, няма търпение да стъпи отново на тепиха. Американският борец сподели снимка в социалните мрежи с послание, че отново ще се състезава, но в момента това няма как да се случи, поради разрастващата се пандемия от коронавирус.

„Ще се борим отново“, гласи и текстът към фотоса, на който 25-годишният спортист е облякъл тениска, на която са щамповани думите и американския флаг.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

We Will Wrestle Again!!! @athleteps #Icantwait #toetheline

Публикация, споделена от J’den Cox (@jmiz_cusa) на

Родната страна на Кокс е най-силно засегна от заразата. По последни данни, според статистиката на университет „Джон Хопкинс“, заболелите в САЩ от коронавирусна инфекция са над 1 милион и 158 хиляди, а над 67 хиляди души са починали.

Джейдън Кокс е един от най-добрите борци в света в момента. Той е двукратен световен шампион в категория до 92 кг. в свободния стил (2018г. и 2019г.), като има на сметката си и бронз от шампионата на планетата, провел се в Париж през 2017 година (до 86 кг.). Американецът е и настоящ бронзов медалист (до 86 кг.) от Олимпийските игри, провели се в Рио де Жанейро през 2016 г. Кокс има и две титли от Панамерикански шампионати по борба (2019 и 2020 г.), а в момента се намира и в серия от 20 поредни победи във всички турнири!

Снимка: United World Wlrestling

#ОтговорниВкъщи