Начало Бокс Руска машина за победи нокаутира Мариуш Вах (ВИДЕО)

Руска машина за победи нокаутира Мариуш Вах (ВИДЕО)

Руска машина за победи нокаутира Мариуш Вах (ВИДЕО)
0

Арсламбек Махмудов записва своята 14-а поредна победа на професионалния ринг, нокаутирайки Мариуш Вах в шестия рунд на сблъсъка им в тежка категория, който беше главен на гала, състояла се в Монреал, Канада през уикенда.

Победителят запази титлите на Северно-американската боксова асоциация – NABA и Северно-американската боксова федерация – NABF при най-тежките, които спечели през миналата година, нокаутирайки в първия рунд Павел Сур.

Победата над Вах беше втора защита на поясите за Махмудов след като в края на септември, той ги запази с успех над Еркан Тепер.

Спечеленият двубой срещу Мариуш Вах беше 14-и успех от 14 срещи с нокаут за 32-годишният руски боксьор. С победата, Махмудов, който е висок 197 см, влезе в топ 30 в авторитетната боксова класация на сайта – „Boxrec“, заемайки точно 30-о място. Това е скок с цели 8 позиции.

Една от впечатляващите победи на Махмудов е срещу бившия световен шампион – Самюел Питър. Това се случва през юли 2019 година, а успехът идва след нокаут в първия рунд за руския боксьор.