Начало Бокс Салита пак се обяви в защита на Милър: Обвиненията сякаш не описват него

Салита пак се обяви в защита на Милър: Обвиненията сякаш не описват него

Салита пак се обяви в защита на Милър: Обвиненията сякаш не описват него
0

Джарел Милър влезе в новата 2024 г. с арест и обвинение в автокражба и обир, с което за пореден път привлече вниманието към себе си по грешните причини. Промоутърът му – Дмитрий Салита, опитва да упражнява контрол върху щетите, като този път даде интервю за Pro Boxing Fans, където твърди, че описанието на човека, извършил онези престъпления, не отговаря на неговия клиент.

Говорих със семейството му. Останах изненадан от случилото се. Прочетох и обвинението. Не знам дали Джарел е човекът, когото описват обвиненията. Не познавам Джарел, като толкова агресивен човек, който би извършил подобно деяние. Не познавам тази му страна. Бях изненадан, като научих. Той ми се обади вчера, за да ми разкаже своята гледна точка на историята. Не мога да я коментирам, но думите му придадоха доста контекст върху събитията“, сподели Салита.

Припомняме, че още в първите дни на годината „Голямото бебе“ бе арестуван в компанията на неназована жена, след като търговец на автомобили е подал сигнал, че са откраднали превозно средство при тест драйв, а преди това го нападнали.

Новината дойде само седмица след знаменитата битка на Милър с Даниел Дубоа в Саудитска арабия, където по неофициална информация американецът е припечелил доста сериозна сума, въпреки първото си кариерно поражение.