Начало Бокс Сандърс предизвика Канело

Сандърс предизвика Канело

Сандърс предизвика Канело
0

Бившият световен шампион на Световната Боксова Организация (WBO) в средна категория – Били Джо Сандърс (27-0-0), поиска да се бие със Саул „Канело“ Алварес. Почти сигурно е, че британецът ще си върне пояса още на 18 май срещу германеца Шефат Исуфи.

Желанието на Сандърс е да събере и останалите титли в обединителен мач срещу Канело.

„Ако искат, нека приемат битката. Не им желая милионите. Нека всичко бъде честно и да направим голямо шоу“, прикани Били.

„Канело се доказа като име, направи добри пари и вече е суперзвезда. Не казвам, че ме избягва, но като гледам има няколко човека в списъка си преди Били Джо Сандърс. Това е факт“, категоричен е британецът.

twitter.com

„Той да си избере категорията. Винаги търся голямата битка и това е причината понякога да качвам няколко килограма. Вече стана трудно да намериш корави съперници в средна категория. Ако желае – да го направим в суперсредна, за мен няма значение“, призна непобеденият боец.

Неотдавна започна да тренира с Бен Дейвисън. Специалистът се доказа като много вещ при подготовката на Тайсън Фюри. Дейвисън завари „Краля на циганите“ в депресия и с наднормено тегло, и го върна обратно в правия път.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.