Начало Бокс Сандърс направи незабравим деня на болно от рак дете

Сандърс направи незабравим деня на болно от рак дете

Сандърс направи незабравим деня на болно от рак дете
0

Били Джо Сандърс (27-0-0) демонстрира човечност, като остави незабравими спомени на болно от рак дете. Популярният боксьор прекара деня си с 4-годишния си фен Денвър Клинтън.

Сандърс излезе заедно с него на ринга в Манчестър преди да победи Чарлс Адаму. Това се случи на 22-ри декември, а днес промоутърът Франк Уорън качи снимка с двамата.

Бившият шампион в средна категория на WBO дори помоли Уорън да премести мача му по-рано в картата, за да може малчуганът да си легне на време.

Съдбата на хлапето е трагична.

По-рано тази година му е поставена ракова диагноза, която е нелечима. Злокачественият тумор не може да бъде премахнат по какъвто и да е безопасен начин.

Родителите му и приятелите им се опитват да му подарят колкото се може повече позитивни спомени преди фаталния край.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.