Начало Бокс Промоутърски войни: Франк Уорън отново захапа Еди Хърн

Промоутърски войни: Франк Уорън отново захапа Еди Хърн

Промоутърски войни: Франк Уорън отново захапа Еди Хърн
0

Популярният промоутър Франк Уорън отново се заяде с колегата си Еди Хърн. Силният мъж в бокса разкри плановете на клиента си – Тайсън Фюри и посочи къде ще се изиграе реванша с Дионтей Уайлдър:

“В момента работим по организирането на сблъсъка, защото всички искат реванш. Феновете и най-вече самите боксьори. Ще бъде в САЩ – там са парите. Тайсън е разочарован от съдийството в първия двубой. Аз също, така че някои неща ще се променят. Най-вероятно сблъсъкът ще се проведе във втората четвъртина на годината. Лас Вегас е една от опциите, защото не искаме да се връщаме в Калифорния. Фюри вече тренира здраво и мисля, че ще осъществим реванша преди юни месец”, съобщи Уорън пред „ESPN“.

Еди говори много, но прави различни неща. Той уж щеше да организира битка с Уайлдър миналата година за 80 милиона долара, но не се случи. Всички знаем, че Антъни Джошуа ще се бие с Дилиън Уайт или Джарел Милър на 13-ти април. Защо да не направим сблъсък Джошуа – Фюри? Ние нямаме проблем, Тайсън ще се бие с когото и да е, където и да е! Проблемни са плановете на Еди Хърн, защото Джошуа е златната им крава и те искат да продължават да я доят”, завърши Уорън.

Първият мач между Фюри и Уайлдър бе преди около месец и завърши наравно. Малцина предричаха подобен изход и това обърка плановете на боксовия елит.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.