Начало Бокс Съдията спаси Гуин от побоя на Чембърлейн в Рияд

Съдията спаси Гуин от побоя на Чембърлейн в Рияд

Съдията спаси Гуин от побоя на Чембърлейн в Рияд
0

Марк Чембърлейн (15:0) постигна победа №15 в кариерата си, за да спечели интерконтиненталната титла на WBA в лека категория, нокаутирайки Кевин Гуин (17:3:1) в рамките само на 4 рунда.

Още в първата част Кевин пострада сериозно и получи огромен хематом на дясната вежда. При повторенията на забавен кадър дори се забеляза, че мястото се движи самостоятелно, сякаш е готово всеки момент да се пръсне. Реферът Хауърд Фостър на няколко пъти провери състоянието на британеца, за да се увери, че може да продължи. Реверансът му се задържа кратко, защото Гуин все по-рядко отговаряше на комбинациите срещу себе си.

Чембърлейн междувременно има всички поводи, за да се гордее от представянето си. Освен това той се превръща в задължителен претендент на Световната боксова асоциация за световната титла на Жервонта Дейвис.

Също така Марк се ползва със симпатиите на шейх Турки. Именно той е основната причина Саудитска Арабия да се превърне в новата столица на бокса в последните няколко години. Току виж му уредил мечтания двубой с „Танк“ в обозримото бъдеще.