Начало Бокс Сериозен интерес при пристигането на братя Пулеви в Танзания

Сериозен интерес при пристигането на братя Пулеви в Танзания

Сериозен интерес при пристигането на братя Пулеви в Танзания
1

Тервел и Кубрат Пулеви вече са на африканска земя в Дар Ес Салаам (Танзания).

На 29 януари по-малкият от братята ще се бие с намибиеца Викапита Мероро в първата от серия бойни галавечер. 

Навярно следващите кадри ще ви се сторят странни, но Танзания беше подмината от епидемията COVID-19 и затова не се налага носене на маски или спазване на социална дистанция.

Организаторите на бойното шоу с българско участие Jackson Group организираха подобаващо посрещане на родната делегация.

Към Пулеви имаше сериозен интерес от журналисти и фенове.

“За нас е огромна чест да приветстваме Кубрат Пулев, един от най-добрите боксьори в тежка категория“, пише популярен местен журналист.

„Наскоро той се би с Антъни Джошуа и е споделял ринга с много велики имена като Владимир Кличко и други. Не бива да пропускате екшъна на 29 януари с брат му, който е непобеден.“

“Съперникът ми е много сериозен, опитен, като има мачове срещу солидни имена като Юрген Бремер, Дуродола, Максим Власов, Исак Чилемба, Кевин Ларена, Дмитрий Кудряшов и др. Надявам се, че моят опит също не е за подценяване и ще мога да се справя”, заяви по-малкият от братя Пулеви преди заминаването си за Танзания.

“Имам нужда от такива рейтингови мачове, защото не съм се боксирал от доста време и трябва да бъда активен, за да остана в челните позиции на световната ранглиста”, каза още Тервел.

Галерия: Jackson Group/Instagram

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Comment(1)

Comments are closed.