Начало ММА Пориe разкри плана си срещу Макгрегър
0

Пориe разкри плана си срещу Макгрегър

Пориe разкри плана си срещу Макгрегър
0

Дъстин Порие разказа в подробности какъв е бил планът му за двубоя с Конър Макгрегър.

Американецът спечели сблъсъка на UFC 257 с нокаут във втория рунд, като нанесе първа загуба на Конър в мач от веригата преди изтичането на всички рундове. Макар победата да дойде след удари с ръце, Порие наложи ранен натиск с ритници в краката на съперника и именно това му осигури предимство.

“Майк Браун много настояваше на ритниците в прасеца за този мач. Страшно много, и проработи. Компрометирахме крака му и рано го поставих в кофти позиция, с повтарящите се ритници. Дори когато започна да вкарва удари, не правеше контакт с пищяла, правеше едно малко завъртане повече, можеше да ме накара да си платя за тези ритници, но все пак успявах да стигна до мускула. След втория ритник знаех, че изпитва много болка”, обясни Порие.

Макгрегър призна след мача, че кракът му е бил “напълно изтръпнал”, а “Диаманта” потвърди колко болезнено може да е това.

“От опит знам колко много може да боли. Знаех, че ще се бием 5 рунда и ще става все по-зле. Започна да хваща ударите ми и да контрира с лява ръка към края, но знаех, че успявам да го докопам. Хващаше ги след като правех контакт. Наранявах го. И, ако наистина успееше да ги хване и да ме свали долу, тогава щях… това е петрундов мач. Разбира се, че не исках да губя рунд, но щях да пробвам няколко събмишъна и да видя какво ще стане. ИМам черен колан по джу джицу и съм доста уверен в това, но знаех, че ритниците в краката ще са проблем, защото Джим Милър ми съсипа крака в трирундов мач, знам колко е болезнено”.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.