Начало Бокс Шакур Стивънсън се завръща на 12-ти декември

Шакур Стивънсън се завръща на 12-ти декември

Шакур Стивънсън се завръща на 12-ти декември
0

Шакур Стивънсън ще се завърне на ринга на 12-ти декември. Той ще се изправи срещу Тока Кан Клери, съобщават ESPN.

Клери има 28 победи и 2 загуби в актива си. Последното му поражение е през 2016-та, когато либериецът е нокаутиран от Джон Джемино.

„Шакур е млад, талантлив боец. Това е страхотен двубой. Аз съм малко по-възрастен и с повече опит. И двамата имаме бързи ръце и добра игра с краката, но си мисля, че силата ми в ударите е по-голяма. Много от бойците, с които се е бил, стоят пред него и не го пресират“, твърди 28-годишният Кан Клери.

Непобеденият в 14 професионални двубоя Стивънсън ще изиграе втория си двубой в категорията до 59 килограма след като освободи титлата си на WBO без да я зашитава. Той дебютира успешно в тази категория през юни, когато надигра убедително Феликс Карабальо.

Представителят на „Top Rank“ и мениджър на Шакур Стивънсън Карл Морети споделя за ESPN, че Клери, който е обратен гард, ще служи за подготовка на Стивънсън за бъдещ двубой с Василий Ломаченко или Джо Джо Диаз.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.