Начало ММА Фьодор пожела титлата в Белатор
0

Фьодор пожела титлата в Белатор

Фьодор пожела титлата в Белатор
0

Руската легенда Фьодор Емелианенко иска да направи поне още един ММА двубой, преди да се оттегли от спорта, като е готов тази среща да бъде за титлата.

В момента 44-годишният боец е част от състава на Белатор, където се състезава в тежка категория, като именно там възнамерява да атакува върха в залеза на кариерата си.

“Нека видим, в зависимост от ситуацията, бих искал да се бия поне още веднъж. Всичко зависи от здравето ми. Нямам против да е и за титлата. Докато съм в пауза, обмислям мач в Москва през лятото, или малко по-късно. Наскоро говорих със Скот Кокър, има такъв план”, коментира Емелианенко.

twitter.com

Фьодор коментира и представянето на сънародниците си Вадим Немков, който е шампион в лека категория, и Анатолий Токов в Белатор.

“ММА е остротата на двубоите, всичко може да се случи в даден момент. Бойците трябва да са професионалисти във всеки аспект – борба, техника на удара. В Русия, много от мъжете следят внимателно ММА. Смятам, че популярността на спорат расте. Ще имаме възможност да подкрепим бойците си. Имаме Вадим, който планира двубой с Дейвис през 2021 г. Токов пък ще се бие скоро с Мусаши. Виждам промяна в отбора. Момчетата са непобедени, Вадим стана шампион, Токов може да се бие за пояса. Надявам се да оставят следа в Белатор”.