Начало Бокс Шампионка по бокс наби крадец
0

Шампионка по бокс наби крадец

Шампионка по бокс наби крадец
0

Двама крадци в Чикаго набързо установиха, че са решили да нападнат грешната жена, след като се опитаха да оберат шампионка от култовия боксов турнир за аматьори „Златни ръкавици“.

Според полицията, 26-годишната Клари Куин е била на път за залата, в която тренира, когато двама души опитали да й отмъкнат лични вещи. Единият избягал от местопрестъплението, докато другият ударил Куин в главата и пробвал да й вземе телефона. Пред органите местните медии боксьорката разказа, че крадецът й изкрещял: „Дай ми телефона си, ку*ко!“ и я фраснал, което я вкара в „режим бокс“. „Започнах да го удрям с дясната си ръка в топките. Няма как да го кажа по-мило“, допълни Клари.

Треньорът й Мигел Мартинес разказа пред FOX32, че Куин е претърпяла леко сътресение, след като е ударила главата си в тротоара, но е отказала медицинска помощ. След инцидента пък боксьортата все пак е отишла на тренировка, допълни той.

Клари Куин започва да се занимава сериозно с бокс през 2015 г., като за тази календарна година има 6 победи в 6 мача, според статистиката й в Book Club Chicago.