Начало Бокс Шефът на WBC: Дилиън Уайт превръща бокса в цирк

Шефът на WBC: Дилиън Уайт превръща бокса в цирк

Шефът на WBC: Дилиън Уайт превръща бокса в цирк
0

Президентът на WBC – Маурисио Сулейман, коментира разразилата се сага с боксьора Дилиън Уайт. Британецът е №1 на организацията в тежка категория от 18 месеца, а още не е получил шанс за титлата.

Имаше възможност да участва в елиминатора на WBC или да се срещне с Тайсън Фюри, но отказа.

„Разговарях с Еди Хърн и Дилиън Уайт, но последният превърна всичко в медиен цирк“, започна силният човек в бокса.

„Имахме огромен респект към Уайт. Той е №1 в нашата ранглиста, приятели сме и е страхотен боец. Но не спира да ни обижда. Отново и отново.“

„Предложихме на щаба му да се бие през миналия октомври. Само ни бавят. Не разбирам как британските фенове гледат на ситуацията толкова пристрастно. Постоянно обиждат нас и семействата ни в социалните мрежи. Накърняват репутацията ни. Винаги сме били за справедливост и добросъвестност“, завърши Маурисио Сулейман.

Уайт желае единствено битка с Дионтей Уайлдър.

Следващата му поява между въжетата е на 20 юли срещу Оскар Ривас. След това се надява да получи шанс за титлата на „Бронзовия бомбардировач“.

тагове:
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.